50.000 grues a Gallocanta mínim

El pont del 6-7-8 de desembre organitzem sortida de l'ICO a veure grues a la llacuna de Gallocanta. Anirem en un microbús de 9 persones (inicialment era amb un autocar de 15 persones però no hi ha hagut tanta demanda). En aquest moment queden encara 2 places disponibles.



La idea es veure grues -ens informen contactes locals que n'hi ha 50.000 i que van en augment-, especialment a la sortida i arribada de la llacuna però també anirem a zones de secans a observar aus estepàries, guiats per els ornitòlegs que en fan el seguiment local i que per tant saben on s'estan movent les aus aquests dies.

Dissabte a la tarda farem sortida amb un guarda del parc a veure l'ajocament de les grues en diversos aguaits ben situats. El diumenge farem una primera volta per una zona propera i ens desplaçarem a la reserva de el Planerón, a Belchite, que també és un lloc molt interessant per espècies desèrtiques, amb un paisatge força encisador.

Aviso que si veieu aquest video, penjat pel mateix alberg on estarem els tres dies, no crec que us pugueu resistir a venir-hi...

https://www.youtube.com/watch?v=C_2mT8jS4Hg
 
El preu ho inclou absolutament tot: desplaçament, allotjament a l'alberg Allucant i pensió completa els tres dies (excepte dinar del diumenge en ruta o a Belchite). L'allotjament és en alberg en una habitació de lliteres en les que només estarà el nostre grup. Si no voleu portar sac, es poden llogar llençols i mantes a l'alberg per 3 euros/dia.

Per cert, en el últim email de l'ICO hi ha un error en què posa que l'últim dia serà d'observació de rapinyaires. Això no és així i anirem a l'esmentada reserva del Planerón.

A la web de l'ICO podeu veure la informació per la inscripció i el programa (a baix de tot de la pàgina):

http://www.ornitologia.org/ca/participa/activitats/sortides.html

Espero que us animeu!

Bon birding!






Comentaris

Entrades populars